Over ons

Wie zijn wij!

ILPRA Spa, onze moederorganisatie, is opgericht in 1955 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke producent van verpakkingsoplossingen die voldoen aan de vraag van een steeds kritischer wordende markt.

Continue gefocust op de markt en luisterend naar haar klanten maakt het ons mogelijk steeds weer up-to-date oplossingen te bieden voor complexe verpakkingsvraagstukken.

Op een terrein van meer dan 30.000m² (20.000m² bebouwd) en meer dan 250 medewerkers, zijn de omstandigheden ideaal om snel en efficiënt in de behoefte van duizenden klanten over de gehele wereld te voorzien.

ILPRA Benelux BV is opgericht in 1998

In navolging van Spanje, Frankrijk en Groot-Brittannië is het oprichten van een “branche office” in de Benelux een logische stap.

Vanuit de gedachte dat export een belangrijke groeimarkt is heeft met gemeend in elke regio zoveel mogelijk een eigen vertegenwoordiging wenselijk is.

Daar waar ILPRA geen eigen vestiging heeft worden wij vertegenwoordigd door een netwerk van agenten welke een langdurige relatie met ILPRA zijn aangegaan.

Binnen de ILPRA filosofie passen een aantal zaken waardoor wij uniek te noemen zijn:

  • Volledige in huis productie van machines
  • Zowel voor kleine als zéér grote machines kan de verpakker bij ons terrecht
  • Niet kijkend naar de machine maar kijkend naar de behoefte van de klant tot een goede invulling van de behoefte werken 

 

Over ons