Hoe werken wij

Vanuit Barneveld vertegenwoordigd ILPRA Benelux alle producten die worden gemaakt in de ILPRA GROUP voor Nederland, België en Luxemburg. Het betreft verpakkingsmachines en toebehoren, trays en sealfolie. In voorkomende gevallen werken wij met partners.

Met een sterk team van account managers vinden wij nagenoeg altijd een oplossing voor de verpakkingsvraagstukken die in de markt spelen. Weten wij het antwoord niet, dan gaan we voor u op zoek. Onder het motto: "doe wat je zegt, en zeg wat je doet" communiceren wij open met de klant waarbij wij het product van de klant centraal stellen.

Hoe werken wij

Verpakken is altijd maatwerk dat persoonlijke aandacht vraagt. Elke aanvraag verdient nauwkeurig onderzoek waarbij wij de volgende stappen nemen:

  • een analyse van de klantbehoefte
  • een op maat gemaakt voorstel
  • een hoog after sales niveau

Dit resulteert in een werkwijze waarbij de ILPRA standaard wordt vertaald in:

  • volledige in huis productie van alle onderdelen
  • een compleet assortiment aan modellen
  • een serie matige bouw van deze modellen zodat efficiënt en tegen lage kosten kan worden geproduceerd.

Op het gebied van service hebben wij een eigen technische dienst. De servicemonteurs werken vanuit Nederland en vanuit België, dicht in de markt, direct inzetbaar voor onze klanten. Het leeuwendeel van de onderdelen zijn beschikbaar vanuit de eigen serviceauto’s of beschikbaar vanuit 2 centrale magazijnen in Nederland en België.

Onze relaties stellen wij in de gelegenheid om service overeenkomsten met ons aan te gaan. Hiermee wordt onverwachte stilstaan voorkomen doordat de machine regelmatig door deskundige Ilpra medewerkers worden gezien. Daarnaast bied deze overeenkomst het voordeel dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar kunt beschikken over technische ondersteuning.

 

Hoe werken wij