Direct contact? Bel of mail ons: +31 (0)342 404 730info@ilpra.nl

Nieuws

De Fill Seal 6L tot 15.000 cups per uur

De Fill Seal 6L is ontworpen voor producties met een hoge volume. Dit model met 6 lijnen is uitgerust met een sealstation geschikt voor het sealen met precut lids en is ook verkrijgbaar met folie van de rol. Deze machine is te gebruiken voor zowel warme als koude toepassingen van vloeibare of romige producten. De machine is uitgerust met een “high capacity storage”, waardoor een lange werkbuffer zonder menselijke tussenkomst van de operator wordt gegarandeerd. De laminaire flow-kap en de uvc-lampen garanderen een extra schone werkomgeving. De ontnester bestaat uit 6 individuele ontnester units, uitgerust met een speciale container aanwezigheidsdetector en elke doseerder heeft zijn eigen motor, waarmee de klant het doseervolume op elke beker kan regelen. De Fill Seal 6L is ontworpen om stilstand tot een minimum te beperken en de productiecapaciteit te maximaliseren: dit komt ook tot uiting in het apparaat met klikdeksels, uitgerust met een opslagsysteem met grote capaciteit dat het continu automatisch laden van containers mogelijk maakt. Alle doseerders zijn CIP (Clean in Place) reinigbaar zonder de doseercomponenten te hoeven demonteren.

Geplaatst door:
  • Ilpra
Vorige

Ilpra Benelux ziet af van deelname Empack 2020

Lees artikel
Volgende

Prijsverhogingen kunststoffen, een lesje scheikunde in de praktijk

Lees artikel

Update corona mededelingen

Beste relatie,

Gezien de ontstane situatie door het coronavirus is het voor onze Service Dienst niet meer mogelijk om de gebruikelijke 24/7 storingsdienst aan te bieden.

Voor technische vragen of storingen kunt u UITSLUITEND tijdens kantoortijden contact opnemen met ons service nummer; +31(0)343 404 739.

Buiten kantoortijden zullen wij een noodnummer communiceren. Dit nummer is uitsluitend voor relaties met een service overeenkomst of een over-all overeenkomst.

Mocht u ook gebruik willen maken van dit noodnummer neem dan direct contact met ons op.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u, zoals u van ons gewent bent, zo snel mogelijk te helpen.

Wij wensen u uiteraard heel veel sterkte in deze turbulente tijd.

Fijne dag, en blijf gezond!

Bekijk bericht ×