Direct contact? Bel of mail ons: +31 (0)342 404 730info@ilpra.nl

Geschiedenis van Ilpra SpA

Het bedrijf werd in 1955 opgericht met het doel betrouwbare, toonaangevende verpakkingsmachines te ontwerpen en produceren.
In hetzelfde jaar werd de eerste Italiaanse traysealer gebouwd, die opviel door zijn innovatieve techniek. In 1982 bouwde Ilpra de eerste MAP verpakkende traysealer machine. Ilpra staat aan de wieg van de hedendaagse standaard wat betreft topsealmachines.
Vanaf de jaren tachtig kent het bedrijf een gestage groei. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, constante nadruk op technische innovatie, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met belangrijke commerciƫle investeringen, hebben geleid tot de verspreiding van het merk Ilpra in Europa en ook wereldwijd.

Tegenwoordig omvat de Ilpra-groep verschillende vestigingen over de hele wereld. Ilpra heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs die een brede kennis en expertise op de markt bieden. Dit alles maakt Ilpra een wereldwijde leider in verpakkingen voor de voedingsindustrie, non food en farmaceutische markt.

Update corona mededelingen

Beste relatie,

Gezien de ontstane situatie door het coronavirus is het voor onze Service Dienst niet meer mogelijk om de gebruikelijke 24/7 storingsdienst aan te bieden.

Voor technische vragen of storingen kunt u UITSLUITEND tijdens kantoortijden contact opnemen met ons service nummer; +31(0)343 404 739.

Buiten kantoortijden zullen wij een noodnummer communiceren. Dit nummer is uitsluitend voor relaties met een service overeenkomst of een over-all overeenkomst.

Mocht u ook gebruik willen maken van dit noodnummer neem dan direct contact met ons op.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u, zoals u van ons gewent bent, zo snel mogelijk te helpen.

Wij wensen u uiteraard heel veel sterkte in deze turbulente tijd.

Fijne dag, en blijf gezond!

Bekijk bericht ×