De meest gebruikte toepassingen voor visverpakkingen worden gemaakt op traysealers en dieptrekmachines, die het uiterlijk en organoleptische kenmerken van het product weten te behouden.
Kartonnen skinverpakkingen worden vaak toegepast bij het verpakken van zalm, om zo het product een opvallende uitstraling te geven en het aantrekkelijke uiterlijk te behouden voor de consument. Skinverpakkingen in schalen worden ook toegepast voor het verpakken van zeevruchten en schaal- en schelpdieren. Deze kunnen ook verpakt worden door middel van thermoforming en vacuüm.
De mogelijkheid tot het verpakken onder beschermede atmosfeer en andere beschikbare verpakkingsopties op onze verpakkingsmachines, zorgen ervoor dat de visproducten met uiterste zorg verpakt worden, zonder dat dit ten koste gaat van de productiecapaciteit van de machines.
Sealed octopus in Skin on tray
Fish in preformed trays with preserving liquid - MAP packaging
Seafood salad, sealed in MAP Packaging
Welke verpakking is voor jou gewenst?