SELECT YOUR PRODUCT
FOOD

Vlees

Gevogelte

Vis

Vleeswaren

Fruit & groenten

Yoghurt

Zuivelproducten

Kant en klare maaltijden

Producten op basis van meel

Sauzen en dressings

Snacks

Diervoeding

Baby voeding

Poeders

MEDICAL & HEALTHCARE

Cosmetics
Medical
JOUW PRODUCT
PRODUCTEN OP BASIS VAN MEEL

Brood en pasta zijn authentieke producten, vaak nog op traditionele wijze geproduceerd. De delicatesse en kwaliteit die het resultaat zijn van deze soorten productie vereisen een verpakkingsmethode die in staat is om de integriteit van het product te behouden. Of het nu gaat om een kleine productie of een hoge output, onze modellen zijn ideale oplossingen voor uw productie. Met tal van aanpassingen zoals anti-poederkit, ontnesters, shakers en multi-head portioneersystemen, krijgt u toegang tot een compleet kant-en-klaar verpakkingsproject.

In de verpakking van verse pasta is de PROGAS-technologie essentieel. Omdat er geen hoog vacuüm nodig is, is een laag zuurstofgehalte mogelijk zonder de pasta te beschadigen. In standaard MAP-verpakkingen kan een hoge mate van vacuüm het dunne laagje pasta breken. Dit zal niet direct zichtbaar zijn maar zal verschijnen tijdens het bakken.

Brood en pasta kunnen worden verpakt door middel van thermovormen en sealen tot een stevig en flexibel materiaal, waardoor een aangepast zuurstofgehalte in de verpakking mogelijk is.

Tray sealed fresh pasta - MAP packaging

Pasta in pillow

Flexible film - Thermoformed

Welke verpakking is voor jou gewenst?

Pre-formed tray
THERMOFORMED FILM
Pouch
Pillow