70 JAAR AAN DE ZIJDE VAN ONZE KLANTEN

ONS VERHAAL

Onze geschiedenis begint in 1955, toen ILPRA werd opgericht en de eerste traysealer voor voedselverpakkingen op de markt bracht. In de loop van de volgende 70 jaar zijn we tailors van verpakkingen geworden, in staat om te luisteren en met deze ervaring de juiste oplossing te bieden voor producties over de hele wereld.

Voor ons is verpakken een kwestie van vertrouwen.

De sterke basis van ILPRA en de ambitie die ons werk beheerst hebben ons in 2019 naar een belangrijke mijlpaal gebracht, de beursgang naar de “BORSA ITALIANA”, de Italiaanse beurs. Deze deal stelt ons in staat middelen aan te trekken door onze financieringsbronnen te verbreden om de ontwikkeling te versnellen en een transparante activa te behouden voor de markt en ons publiek.

1955
ILPRA werd opgericht en ontwierp en bouwde in hetzelfde jaar de eerste Italiaanse traysealer.
1970
ILPRA is exclusief gespecialiseerd in de productie van verpakkingsmachines.
1982
De eerste verpakkingsmachine in beschermende atmosfeer is gerealiseerd (ATP)
1992
ILPRA Group werd opgericht, een unie van verschillende bedrijven die zich inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de verpakkingsindustrie
1998
Ilpra Benelux werd opgericht
1995 - 2015
Ilpra's sterke marktgroei en ambitie door de jaren heen maakte de opening van 7 filialen mogelijk.
2019
ILPRA heeft opnieuw een grote mijlpaal bereikt door toe te treden tot de Italiaanse beurs
2022
ILPRA blijft zijn aanwezigheid in de verpakkingswereld consolideren door 5 bedrijven in de sector te integreren.

ONZE FILOSOFIE

MORE THAN MACHINERY

De ILPRA-methode is zowel de sleutel als het middel waarmee we onze doelen bereiken. Door altijd
aan de zijde van de klant te staan, van ontwerp tot installatie en verder, is ons bedrijf in staat om een
unieke oplossing aan te bieden.

Wij zijn adviseurs, makers, ontwerpers, fabrikanten, leveranciers en projectmanagers voor uw
verpakkingsproject.

 

MISSIE

Door constant in gesprek te gaan met onze klanten is onze toegevoegde waarde ontstaan. We ondersteunen elke klant in hun weg naar groei en verbetering en bieden meer dan alleen machines.

VISIE

ILPRA’s avontuur is nog steeds gaande, beginnend bij sterke basis van ervaring en traditie van “Made in Italy”. Gericht op het toevoegen van waarde voor producten en producties wereldwijd.

KNOW HOW:

DE ILPRA METHODE

Uw aanvraag wordt door de lokale verkoper voorgelegd aan ons productmanagementteam, dat samen met de technische dienst de beste oplossing evalueert en de haalbaarheid ervan nagaat. Ondertussen wordt er aandacht besteed aan de gewenste verpakking en technologie, het vinden van
geschikt materiaal en het maken van de nodige afwegingen met de afdeling R&D. Hieruit ontstaat het ontwerp van uw nieuwe verpakkingslijn waarna het ontwerp in productie wordt voortgezet, dat volledig in onze fabriek wordt uitgevoerd. Vanaf hier begint het testgedeelte om ervoor te zorgen dat hardware en software in harmonie kunnen werken, wat leidt tot het resultaat dat bedacht is in de ontwerpfase. Dankzij de showroom en een speciale testruimte kunnen klanten onze faciliteit bezoeken en getuige zijn van het testen van hun nieuwe machine.

Tijdens de installatie zorgen onze vakbekwame monteurs niet alleen voor machine-installatie, maar zij zetten zich ook in voor het opleiden van uw medewerkers in de productie, zodat de aanpak van de nieuwe technologie effectief is. Dankzij remote asisstance en voorspellend onderhoud kunnen we aan uw zijde blijven en preventief optreden, zodat uw productie nooit hoeft te stoppen.

De afdeling reserveonderdelen ontvangt onmiddellijk de aanvraag die voortvloeit uit een onderdeel dat zijn onderhoudsdatum nadert en zorgt onmiddellijk voor de opvolging van uw verzoek.

MORE THAN MACHINERY

BECOMING ILPRA

BECOMING ILPRA is het format dat we gebruiken om ons verhaal te vertellen, om aan klanten, het financiële publiek en al onze belanghebbenden uit te leggen dat achter de machines een team zit dat uit mensen bestaat. Neem een kijkje achter-de-schermen van ILPRA, leer de mensen en passies
kennen die onze realiteit voeden.

Play Video
Play Video

WIJ ZIJN MEER DAN MACHINES

ILPRA GROUP