Direct contact? Bel of mail ons: +31 (0)342 404 730info@ilpra.nl

Wij bieden oplossingen voor diverse sectoren

Food: Uitgebreide verpakkingsoplossingen om de kwaliteit, voedselveiligheid en houdbaarheid te garanderen.

Ilpra biedt een uiteenlopende range aan verpakkingsmachines aan welke allemaal geschikt zijn om te gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie. De traysealers zijn gebouwd met het oog op hygiƫne en gebruiksgemak.
In het assortiment traysealers biedt Ilpra mogelijkheden voor handbediende schalensluitmachines maar ook vol geautomatiseerde verpakkingslijnen.
Ook worden er door Ilpra vul&sealmachines gebouwd welke zowel roterend als inline werken. Ideaal voor het afvullen van vloeistoffen.

Meer over Food

Non Food: Maximale bescherming en flexibiliteit om het product te beschermen tegen externe factoren.

Verpakken is een vak, dat weten onze relaties als geen ander. Per situatie zal er een gedegen afwegen gemaakt worden tussen enerzijds de capaciteit en snelheid en anderzijds het gebruiksgemak.
Voor de verschillende producten heeft Ilpra verschillende verpakkingsmachines. Topsealmachines, dieptrekmachines of vul en sealmachines. Laat u infomeren over de mogelijkheden.

Meer over Non Food

Medical healthcare: Gecertificeerde technologie en systemen die productveiligheid en traceerbaarheid garanderen.

In productveiligheid en traceerbaarheid doen wij geen concessies. Onze machines zijn allemaal gebouwd met oog op deze belangrijke eisen in de farmaceutische industrie.
De machines zijn allemaal leverbaar met een ethernet aansluiting en zijn industrie4.0, totale controle over het verpakkingsproces.

Meer over medical healthcare

Direct oplossingen bespreken?

Naar contact

Bedrukte folie, topsealschalen en andere materialen

Naar Verpakkingen

Voorbeelden van onze oplossingen

Naar Case studies

Update corona mededelingen

Beste relatie,

Gezien de ontstane situatie door het coronavirus is het voor onze Service Dienst niet meer mogelijk om de gebruikelijke 24/7 storingsdienst aan te bieden.

Voor technische vragen of storingen kunt u UITSLUITEND tijdens kantoortijden contact opnemen met ons service nummer; +31(0)343 404 739.

Buiten kantoortijden zullen wij een noodnummer communiceren. Dit nummer is uitsluitend voor relaties met een service overeenkomst of een over-all overeenkomst.

Mocht u ook gebruik willen maken van dit noodnummer neem dan direct contact met ons op.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u, zoals u van ons gewent bent, zo snel mogelijk te helpen.

Wij wensen u uiteraard heel veel sterkte in deze turbulente tijd.

Fijne dag, en blijf gezond!

Bekijk bericht ×