Direct contact? Bel of mail ons: +31 (0)342 404 730info@ilpra.nl

Totaaloplossing

Bij Ilpra werken professionele mensen met veel kennis van zaken. Wij vinden het van groot belang dat onze klanten aan de slag gaan met een verpakkingsmachine die volledig aansluit aan hun specifieke behoeftes.

Wij starten altijd met een uitgebreide inventarisatie van het productieproces. Al onze klanten zijn uniek en hebben specifieke wensen.
Met een uitgebreide range aan verpakkingsmachines zoals traysealers, dieptrekmachines of vul en sluitmachines is er altijd een passende oplossing te vinden. In combinatie met de kennis die wij hebben over verpakkingsmaterialen kunnen wij ook ondersteuning bieden wat betreft de juiste materialen.

Ilpra heeft mogelijkheden om een combinatie te maken van een machine inclusief afname van materiaal. Dit concept maakt het mogelijk de investering te verspreiden over een langere periode.
Vraag naar de mogelijkheden.

Wij helpen u met:

  • Een geschikte verpakkingsmachine
  • De beste prijs/kwaliteit folie uitzoeken
  • Advies en consultancy
  • De combinatie van materialen en machines
  • Het verpakkingsproces efficiĆ«nter maken
  • Just-in-time afleveren
  • Uw verpakking groener maken

Direct oplossingen bespreken?

Naar contact

Voorbeelden van onze oplossingen

Naar Case studies

Update corona mededelingen

Beste relatie,

Gezien de ontstane situatie door het coronavirus is het voor onze Service Dienst niet meer mogelijk om de gebruikelijke 24/7 storingsdienst aan te bieden.

Voor technische vragen of storingen kunt u UITSLUITEND tijdens kantoortijden contact opnemen met ons service nummer; +31(0)343 404 739.

Buiten kantoortijden zullen wij een noodnummer communiceren. Dit nummer is uitsluitend voor relaties met een service overeenkomst of een over-all overeenkomst.

Mocht u ook gebruik willen maken van dit noodnummer neem dan direct contact met ons op.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u, zoals u van ons gewent bent, zo snel mogelijk te helpen.

Wij wensen u uiteraard heel veel sterkte in deze turbulente tijd.

Fijne dag, en blijf gezond!

Bekijk bericht ×