Direct contact? Bel of mail ons: +31 (0)342 404 730info@ilpra.nl

Ilpra Benelux

Vanuit Barneveld levert ILPRA Benelux traysealers, dieptrekkers en vul en sluitmachines. Ook levert Ilpra trays en sealfolie.

Met een ervaren team van accountmanagers vinden wij altijd een oplossing voor de verpakkingsvraagstukken die in de markt spelen. Weten wij het antwoord niet, dan gaan we voor u op zoek. Onder het motto: “doe wat je zegt, en zeg wat je doet” communiceren wij open met de klant waarbij wij het product van de klant centraal stellen.

Verpakken is altijd maatwerk dat persoonlijke aandacht vraagt. Elke aanvraag verdient nauwkeurig onderzoek waarbij wij de volgende stappen nemen:

  • Een analyse van de klantbehoefte
  • Een op maat gemaakt voorstel
  • Een hoog after sales niveau

Dit resulteert in een werkwijze waarbij de ILPRA standaard wordt vertaald in:

  • volledige in huis productie van alle onderdelen
  • een compleet assortiment aan modellen
  • een serie matige bouw van deze modellen zodat efficiënt en tegen lage kosten kan worden geproduceerd.

Op het gebied van service hebben wij een eigen technische dienst. De servicemonteurs werken vanuit Nederland, dicht in de markt, direct inzetbaar voor onze klanten. Het leeuwendeel van de onderdelen zijn beschikbaar vanuit een centraal magazijn in Nederland.

Onze relaties stellen wij in de gelegenheid om service overeenkomsten met ons aan te gaan. Hiermee wordt onverwachte stilstaan voorkomen doordat de machine regelmatig door deskundige Ilpra medewerkers worden gezien. Daarnaast biedt deze overeenkomst het voordeel dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar kunt beschikken over technische ondersteuning.

Ilpra SpA in cijfers:

1955: Ilpra ontwikkelt en bouwt de eerste Italiaanse traysealer
8: totaal aantal branch offices
1982: als eerste op de markt bouwt Ilpra een traysealer die MAP verpakkingen kan maken
16.000+: aantal geïnstalleerde verpakkingsmachines wereldwijd
25.000+: aantal formaatdelen gebouwd
129: in zoveel landen staan Ilpra machines te draaien
30.000: oppervlakte productielocatie Mortara
250: aantal medewerkers

Geschiedenis van Ilpra SpA

Het bedrijf werd in 1955 opgericht met het doel betrouwbare, toonaangevende verpakkingsmachines te ontwerpen en produceren.
In hetzelfde jaar werd de eerste Italiaanse traysealer gebouwd, die opviel door zijn innovatieve techniek. In 1982 bouwde Ilpra de eerste MAP verpakkende traysealer machine. Ilpra staat aan de wieg van de hedendaagse standaard wat betreft topsealmachines.
Vanaf de jaren tachtig kent het bedrijf een gestage groei. Voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, constante nadruk op technische innovatie, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met belangrijke commerciële investeringen, hebben geleid tot de verspreiding van het merk Ilpra in Europa en ook wereldwijd.

Tegenwoordig omvat de Ilpra-groep verschillende vestigingen over de hele wereld. Ilpra heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs die een brede kennis en expertise op de markt bieden. Dit alles maakt Ilpra een wereldwijde leider in verpakkingen voor de voedingsindustrie, non food en farmaceutische markt.

Het monster van Ilpra, wat is uw monster?

Het monster van Ilpra ontstond op een gezellige vrijdagmiddag. Bij aanvang van elk project vragen onze klanten naar ‘monsters’, ook wel ‘samples’ genoemd.

Daarop doorbordurend vragen wij met grote regelmaat naar wat nu precies het ‘monster’ in het verpakkingsproces is waar de klant problemen mee ondervindt.

Uiteindelijk is het datzelfde monster dat juist naar vernieuwingen en verbetering leidt, dus waarom zouden we er bang voor zijn om deze te benoemen?

Bij Ilpra omarmen wij het monster: vandaar dat je dit vriendelijke monstertje als geheugensteuntje terug ziet komen op onze website.

Update corona mededelingen

Beste relatie,

Gezien de ontstane situatie door het coronavirus is het voor onze Service Dienst niet meer mogelijk om de gebruikelijke 24/7 storingsdienst aan te bieden.

Voor technische vragen of storingen kunt u UITSLUITEND tijdens kantoortijden contact opnemen met ons service nummer; +31(0)343 404 739.

Buiten kantoortijden zullen wij een noodnummer communiceren. Dit nummer is uitsluitend voor relaties met een service overeenkomst of een over-all overeenkomst.

Mocht u ook gebruik willen maken van dit noodnummer neem dan direct contact met ons op.

Uiteraard zullen wij er alles aan doen om u, zoals u van ons gewent bent, zo snel mogelijk te helpen.

Wij wensen u uiteraard heel veel sterkte in deze turbulente tijd.

Fijne dag, en blijf gezond!

Bekijk bericht ×